Frida Moen

Kusinhäng och pre semester

I måndags förra veckan kom två av mina kusiner till Umeå, och de bodde hos oss i 1,5 vecka ungefär. Fastän vi har tagit dagarna lite som de kommit, så har tiden gått så himla fort. Vi har gjort lite olika utflykter på dagarna och sett film och bara chillat på kvällarna. Min bror har också spenderat sin lediga tid hos oss, så jag har i princip levt med 4 män istället för 1 man som jag är van vid haha. Alina har tyckt att det varit roligt med fler personer att leka med än bara mig och Pontus så det har funkat superbra. Men en heel del mat har det gått och en massa disk och pant varje dag. Jag och Pontus har haft ett lugnt schema under hela deras vistelse, vilket var välbehövligt sista veckan innan semstern. Vi har bara två hellediga veckor semester den här sommaren, men snart kommer vi ju vara föräldralediga igen båda två.

Vi bjöd på en äkta norrländsk surströmmingslunch. Jag och P gillar surströmming och äter det några gånger per år. De andra grabbarna tyckte inte att det var en hit däremot. Men de smakade iallafall och det var huvudsaken.

Jordgubbsfika hos farmor.

I söndags åkte vi ut till stugan för att sova där en natt. Vi kände att det var dags för ett miljöbyte och se något annat. Vi spelade sällskapsspel i uterummet hela kvällen, och till lunch grillade vi hamburgare i eldstaden, precis som det ska va på landet dvs. Vi kollade också på det gulliga killingarna som våra stuggrannar skaffat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats