Frida Moen

Löven 50 år

Just nu springer bara dagarna iväg och jag känner att jag inte hänger med eller har kontroll. Jag hinner inte göra allt jag vill, vilket ger mig stress. Det känns ungefär som att åka ett tåg i 300km/h och missa varje stopp på vägen. Lite konstigt förklarat men ni kanske känner igen känslan.

I fredags firade Björklöven 50 år och hade en livesändning som jag och P kollade på till middagen. Vi åt en av våra favvorätter Flygande Jacob och drack lite vitt vin till. Det var en väldigt bra och intressant sändning och fansen lyckades samla in mer än 400k till föreningen. Nu längtar jag så mycket efter att nästa säsong ska dra igång så man får kolla lite hockey igen! Alexander och Julia kom på besök på kvällen en stund också.

Alina firade också lövens födelsedag under dagen.

I lördags blev jag och Pontus bjudna till Linnéa och Tony på middag. Det var länge sedan vi träffade dem så det var jättetrevligt. Alina fick leka lite med Elvira också då båda tjejerna höll sig vakna ganska länge. Maten var såå god, kolla bara!

På tal om ingenting så har jag börjat träna igen den här veckan. Det har blivit ett långt uppehåll men nu kände jag att det var dags att dra igång igen. Det är inte det lättaste att träna med en 9-månaders bebis som kryper överallt och aldrig kan sitta still, så det krävs lite planering. Igår tillexempel så tog min mamma med sig Alina på vagnspromenad på dagen så jag kunde åka iväg på UPC.

Eve kom hit igår och gjorde mig och snuppan sällskap ett tag. Har saknat henne också då det var ett tag sen sist. Mysigt värre!

Idag ska jag tvätta kläder till förbannelse och försöka ta mig ut på en prommis. Hoppas ni alla mår bra och håller er friska! Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats