Frida Moen

Ett vanligt inlägg

Hej på er! Jag inser att jag är världens sämsta bloggare, men det känns verkligen som att jag inte gör något alls som är intressant att skriva om. Jag jobbar veckor och helger, dagar och kvällar. Sen ligger jag på soffan resten av tiden eller är med Alina. Det händer väldigt lite i mitt liv just nu.

Men i söndags fick jag bege mig ut på stan efter jobbet för att möta upp Alina, mamma och min lillebror Rasmus. Mamma och Alina hade varit på bio innan, så vi träffades på Gotthards för att äta middag allihop. Ralle flyttar till Stockholm i början på Oktober så vi ville hinna få in detta innan flytten. Det här är första gången jag ska bo i en annan stad än min bror (förutom när han gjorde lumpen), och det känns lite jobbigt eftersom han också är min bästa kompis. Han är det första jag ringer när Pontus är bortrest, eller när jag behöver sällskap eller hjälp med något annat. Vi har alltid haft en nära relation, och nu är han lite av en idol för Alina också. ”Masmus” som hon säger haha.

Annars har veckan varit ganska händelselös. Jag kämpar för att orka jobba september ut, fastän min kropp har börjat säga emot nu. Jag får sammandragningar vid minsta ansträngning och jag vet att det är kroppens sätt att säga ”ta det lugnt”. Men nu är det förhoppningsvis bara en vecka kvar innan jag får va ledig, och jag håller verkligen tummarna att FK godkänner mitt ärende.

Nu måste jag iallafall återgå till min ”to do list” för dagen, men lovar att kika in här senare idag igen och berätta om planerna för helgen. Jag har sett fram emot helgen hela veckan och ni ska snart få veta varför!Jag tycker inte att jag har ett så stort kontrollbehov, men nått som jag mår bra av är att göra listor. Då finns det ingen chans att man glömmer något viktigt, man kan hålla fokus på sina uppgifter och får känna sig duktigt när man bockar av punkter. Jag brukar ofta skriva in lätta och självklara saker på listan också, bara för att få känna mig extra produktiv. Har jag ingen lista så är det lätt att jag fastnar i målarrummet i 8h sen är dagen slut.

Gillar ni listor?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats