Frida Moen

Badtjejen

Den här fredagen började med en mysig morgon. Alina vaknade lite väl tidigt, redan klockan 8. Men det gav oss tid att ligga i sängen hela familjen, lyssna på musik och Alina fick sin morgonvälling. Trots att jag är världens mest morgontrötta människa så får man ända ut mer av dagen om man går upp i rimlig tid.

När P åkt på jobbet så spenderade jag och Alina resten av morgonen med att äta frukost och kolla Babblarna. Efter frukosten var det dags för Alina att ta ett bad i sin balja. Hon älskar verkligen att bada, speciellt att plaska ut allt vatten på golvet. Ibland önskar jag att vi hade ett badkar så att man kunde bada med henne, men det får bli i vårt framtida hus. Jag kommer själv ihåg hur kul det var att ha ett badkar när man var liten. Sitta och leka med vattenleksaker och ha massa skum. Men just nu får det duga med Alinas lilla balja så länge.

Efter badet så var hon så himla trött så det passade bra att ta hennes nap då. Medan hon sov så packade jag en väska för snuppan skulle få följa med sin farmor och farfar ut till stugan idag igen. Jag och P kommer ändå vara i butiken hela helgen, så då kändes det roligare för henne att få vara med dem istället.Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats