Frida Moen

Nattuggla

Egentligen är jag alldeles för trött för att blogga just nu.. Men Alina håller mig vaken och jag har lite stress över att bloggen stått stilla hela veckan.

I lördags var Alina i stugan och jag och Pontus i butiken, som jag skrev tidigare. Och lördagskvällen spenderade vi tillsammans med Mattias. Han är verkligen som en tredje person i vårat förhållande. Okej, kanske inte riktigt, men han känner både mig och Pontus bättre än de flesta och har stått vid vår sida sen dag 1. Jag är så glad att vi har honom i vårat liv och för allt crazy shiet vi gjort ihop. (Sidospår)

På söndagen blev det tacos hemma på Tomtebo med Mattias, Oskar, Sara, hundar och bebis. Det var mycket gott, dock var jag så jäkla trött och sliten efter veckan. 

I måndags fick jag en snilleblixt och massa inspiration till att måla. Det här med målningen kommer i perioder, och när jag väl går igång blir det nästan maniskt. På tisdagen åkte jag iväg och köpte tomma dukar och nu sitter jag här med 5 st olika påbörjade tavlor.. Men det här är ett projekt som, om det går som jag tänkt, kommer bli riktigt lyckat. Nu gäller det bara att jag hinner måla klart allt innan den här lågan brinner ut, annars är det kört. Jag tänker inte avslöja vad det är ännu, men jag lovar att ni kommer få se allt så småningom.

I tisdags kom också Eve hit och kollade skräckfilm. Det är verkligen livskvalité att få kolla skräckis, äta popcorn, och prata om livet med henne. En tradition som jag hoppas vi alltid kommer ha!

Annars i veckan har jag varit hemma med Linisen. Vi har gått lite promenader och igår gick vi till en lekpark och hon fick prova att gunga för första gången. Det blev mer än godkänt och absolut något vi kommer göra om snart. Synd bara att närmsta babygunga inte är i närheten av vår lägenhet, utan flera kvarter bort.

Idag bjöd pappa mig och P på lunch på Sjöbris. Självklart åt jag deras räkmacka och den var lika god som alltid. Vädret var bra och vi kunde sitta ute på den inglasade terrassen och äta. Kul att få träffa pappa också, det var ett tag sedan vi sågs senast. En annan rolig sak är att min lillebror äntligen är påväg hem på permission! Han gör 11 månaders gröntjänst i Luleå och har inte fått åka hem på 5 veckor pga coronaskiten. Vanligtvis kommer han hem varje helg, så honom har jag saknat! 

Nu måste jag iallafall sova! Godnatt på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats